Sidebar

28
Isn, Sep

AKTIVITI
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

LANGKAWI, 11 September - Maritim Negeri Kedah dan Perlis (MNKP) berbesar hati menerima kunjungan Timbalan Ketua Pengarah (Operasi) Maritim Malaysia, YBhg. Laksamana Madya Maritim Datuk Haji Ibrahim bin Haji Mohamed sempena lawatan kerja beliau pagi tadi. .

Ketibaan beliau disambut Pengarah Maritim Negeri Kedah dan Perlis, Laksamana Pertama Maritim Mohd Zawawi bin Abdullah bersama beberapa pegawai kanan MNKP. Sepanjang lawatan, beliau sempat menyampaikan nasihat dan amanat agar warga MNKP sentiasa mengekalkan disiplin yang tinggi dan berintegriti dalam menjalankan tugas dan tanggungjawab yang telah diamanahkan.

Perjumpaan itu secara tidak langsung dapat memberi peluang kepada YBhg Laksamana Madya Maritim Datuk Haji Ibrahim bin Haji Mohamed mendengar taklimat dan ucapan perpisahan sebagai kenang-kenangan kepada beliau yang akan bersara pada November 2020 akan datang.

Turut hadir bersama ialah Pengarah Penguatkuasaan dan Penyelarasan Maritim, Laksamana Muda Maritim Dato' Zulkarnain bin Mohd Omar, Timbalan Pengarah (Operasi) MNKP, Kepten Maritim Zulinda binti Ramly dan Timbalan Pengarah (Pengurusan) MNKP, Encik Ahmad Fuad bin Ishak.

 WhatsApp Image 2020 09 11 at 4.07.48 PM    WhatsApp Image 2020 09 11 at 4.07.49 PM 3
     

 

WhatsApp Image 2020 09 11 at 4.07.48 PM 1     WhatsApp Image 2020 09 11 at 4.07.47 PM 1
     
hrmisJPAkkdnlogo KSN logo mampu MDECMyGovSPA cropped logo SPRM AMSAS   AMSAS
 
usa coast guard logoJPAkkdnlogo     KSN   logo mampu  MyGovSPA cropped logo SPRM AMSAS   MDEC
 
APLIKASI ICON    KERJAYA ICON BLUE   ONLINE SISTEM ICON    SEAHAWK ICON BLUE    VIDEO ICON   VIDEO MEDIA BLUE   VIDEO ICON