Sidebar

20
Sel, Apr

PENA INTEGRITI
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
OBJEKTIF UNIT INTEGRITI
 
Objektif umum adalah untuk menyepadukan semua pengurusan hal-hal berkaitan dengan integriti di bawah sebuah unit yang khusus bertujuan supaya ia dapat dilaksanakan dengan secara yang lebih fokus dan terancang supaya elemen penginstitusian integriti, pencegahan, pematuhan dan pengesanan salah laku dapat dikuatkuasakan secara efisien dan mencapai keberhasilan yang optimum.
 
VISI UNIT INTEGRITI
Integriti Tunggak Kejayaan Penguatkuasaan di Laut.
 
MISI
Memantapkan integriti warga kementerian agar sentiasa menjunjung dan menegakkan prinsip integriti melalui tadbir urus terbaik, budaya kerja berkualiti, akauntabiliti dan meningkatkan keyakinan rakyat melalui sistem penyampaian awam yang lebih cemerlang.
 
FUNGSI
Bertanggung jawab melaksanakan inisiatif penginstitusian integriti, meningkatkan tadbir urus, pematuhan, pengesanan salahlaku dan tindakan punitif dengan lebih fokus, terancang, cekap dan mencapai keberhasilan optimum.
Grid List

PELABUHAN KLANG, 5 April – seramai 141 pegawai dan anggota agensi penguatkuasaan maritim Malaysia (Maritim Negeri Selangor) telah menerima suntikan dos pertama vaksin COVID-19 bertempat di Dewan Sukan Pandamaran, Klang. Proses suntikan vaksin bermula jam 09.00 pagi dan selesai pada jam 01.00 tengahari. Maritim Malaysia menyeru orang ramai supaya mendaftar untuk menerima suntikan vaksin ini dalam usaha untuk menamatkan penularan wabak COVID-19.

 WhatsApp Image 2021 04 06 at 20.11.21   WhatsApp Image 2021 04 06 at 20.11.21 1 
hrmisJPAkkdnlogo KSN logo mampu MDECMyGovSPA cropped logo SPRM AMSAS   AMSAS
 
usa coast guard logoJPAkkdnlogo     KSN   logo mampu  MyGovSPA cropped logo SPRM AMSAS   MDEC
 
APLIKASI ICON    KERJAYA ICON BLUE   ONLINE SISTEM ICON    SEAHAWK ICON BLUE    VIDEO ICON   VIDEO MEDIA BLUE   VIDEO ICON