Grid List

MAJLIS SERAH TERIMA TUGAS PENGARAH MARITIM NEGERI PAHANG

MAJLIS SERAH TERIMA TUGAS PENGARAH ZON MARITIM MIRI

TRAGEDI BOT KARAM DI TANJUNG BALAU, KOTA TINGGI

DENDA RM12.6 JUTA, NELAYAN VIETNAM TERIMA PADAH

BOT KARAM, NELAYAN BERJAYA DISELAMATKAN

MARITIM MALAYSIA LUPUS TIGA BOT NELAYAN ASING JADI TUKUN TIRUAN

MARITIM MALAYSIA METERAI PERJANJIAN PERKHIDMATAN SEWAAN TALIAN KOMUNIKASI AMHS SISTEM COSPAS-SARSAT

OPS BERSAMA AADK BANTERAS PENYALAHGUNAAN DADAH DIKALANGAN KOMUNITI NELAYAN

Sila masukkan alamat e-mel yang dikaitkan dengan akaun pengguna anda. Nama pengguna anda akan dihantar ke alamat e-mel dalam fail.

Grid List

PERBARISAN PEMBUKAAN TAHUN 2022 BAGI MARITIM NEGERI SELANGOR

KLANG, 12 Januari - Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia Negeri Selangor telah mengadakan perbarisan pembukaan tahun 2022 di perkarangan pejabat Maritim Negeri Selngor mengikut Prosedur Operasi Standard yang telah ditetapkan,
Pengarah Maritim Negeri , Kepten Maritim Mohammad Rosli bin Kassim turut menyampaikan amanat agar setiap anggota sentiasa mengamalkan tahap disiplin diri yang tinggi dan mampu menjaga nama baik agensi.
Pada majlis ini juga, Pengarah Maritim Negeri turut melakukan pemakaian pangkat bagi enam anggota lain-lain pangkat dari Laskar kelas 1 ke Laskar Kanan Maritim dan beliau turut menyampaikan hadiah bagi pemenang menembak yang diadakan pada 15 dan 16 Disember tahun lalu. Beliau turut mengucapkan tahniah dan syabas kepada anggota yang menerima pangkat dan hadiah  agar terus memberi komitmen yang tinggi demi mengalas segala tugas dan tanggungjawab yang telah diamanahkan pada setiap masa.
b  c e 
 e  a  d
 
hrmisJPAkkdnlogo KSN logo mampu MDECMyGovSPA cropped logo SPRM AMSAS   AMSAS 
 
usa coast guard logoJPAkkdnlogo     KSN   logo mampu  MyGovSPA cropped logo SPRM  WhatsApp Image 2021 06 21 at 09.42.28    AMSAS   MDEC