06
Tue, Jun

MAJLIS SERAH TUGAS PENGARAH BPPM KEPADA LAKSAMANA PERTAMA MARITIM AMINUDDIN ABDUL RASHID

PUTRAJAYA, 22 Mac – Timbalan Ketua Pengarah (Operasi), Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (APMM), Laksamana Madya Maritim Hamid bin Haji Mohd Amin telah menyerahkan tugas Pengarah Bahagian Penguatkuasaan dan Pengawasan Maritim (BPPM) kepada Laksamana Pertama Maritim Aminuddin bin Haji Abdul Rashid.

Majlis yang diadakan di pejabat BPPM, Ibu Pejabat APMM Putrajaya itu dibuat secara ringkas tetapi bermakna turut disaksikan oleh pegawai dan anggota bahagian itu.

Dengan pelantikan ini Pengarah Bahagian Carilamat dan Bantuan Bencana (BCLBB) Maritim Malaysia, Laksamana Pertama Maritim Aminuddin secara tidak langsung memegang dua jawatan. Diharapkan dengan pelantikan ini ia dapat mengekalkan prestasi dan kerjasama yang tidak berbelah bahagi dalam memantapkan lagi kecermelangan Maritim Malaysia.

 

WhatsApp Image 2023 03 22 at 14.26.40 2   WhatsApp Image 2023 03 22 at 14.26.40 3   WhatsApp Image 2023 03 22 at 14.26.40
hrmis JPA kkdnlogo KSN logo mampu MDEC MyGov SPA tourism malaysia cropped logo SPRM AMSAS
 
APLIKASI ICON    KERJAYA ICON BLUE   ONLINE SISTEM ICON    SEAHAWK ICON BLUE    VIDEO ICON   VIDEO MEDIA BLUE   VIDEO ICON