Sidebar

28
Isn, Sep

Grid List

BANTUAN W3C
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
DASAR PRIVASI
 
Privasi Anda
Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjungSekiranya anda membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat tersebut mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas dari agensi-agensi lain.
 
Maklumat Yang Dikumpul
Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui    e-mel.
Apa Yang Akan Berlaku Jika Saya Membuat Pautan Kepada Laman Web Yang Lain?
Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.
 
Pindaan Dasar
Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemaskini di halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemaskini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain.

DASAR KESELAMATAN
 
Perlindungan Data
Teknologi terkini termasuk penyulitan data adalah digunakan untuk melindungi data yang dikemukakan dan pematuhan kepada standard keselamatan yang ketat adalah terpakai untuk menghalang capaian yang tidak dibenarkan.

Keselamatan Storan
Semua storan elektronik dan penghantaran data peribadi akan dilindungi dan disimpan dengan menggunakan teknologi keselamatan yang sesuai.
Grid List

WhatsApp Image 2020 09 25 at 21.45.46 WhatsApp Image 2020 09 25 at 21.48.05

 

Tanjung Manis, 25 September – Hari ini merupakan hari bersejarah buat Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (Maritim Malaysia), Zon Maritim Tanjung Manis kerana telah berjaya melaksanakan program "Exit Conference" Penutup Audit Pensijilan EKSA bagi Pejabat Zon Maritim Tanjung Manis.

Menurut Pengarah Zon Maritim Tanjung Manis, Komander Maritim Mohd Ariz Bin Md Kassim berkata, Tim Audit Pensijilan EKSA dari Pejabat MAMPU Sibu dan Kuching tiba di Perkarangan Pejabat Zon Maritim Tanjung Manis disambut dengan amalan "Norma Baharu" bagi urusan penilaian Persijilan EKSA.

Penilaian Pemeriksaan Visual dan dokumentasi yang diadakan ada dibuat secara serentak ke semua aras EKSA Zon Belawai, EKSA Zon Jerijeh dan EKSA Zon Rejang oleh Tim Audit Pensijilan EKSA yang bermula dari 23 September 2020 sehingga pada hari ini, tambah beliau lagi.

Tambah Ariz lagi, bersyukur kita akhirnya kerana segala urusan telah berjalan lancar hasil kerjasama dari pelbagai pihak yang terlibat. Hari yang ditunggu-tunggu bagi Urusan Penilaian Pensijilan EKSA kini telah selesai.

hrmisJPAkkdnlogo KSN logo mampu MDECMyGovSPA cropped logo SPRM AMSAS   AMSAS
 
usa coast guard logoJPAkkdnlogo     KSN   logo mampu  MyGovSPA cropped logo SPRM AMSAS   MDEC
 
APLIKASI ICON    KERJAYA ICON BLUE   ONLINE SISTEM ICON    SEAHAWK ICON BLUE    VIDEO ICON   VIDEO MEDIA BLUE   VIDEO ICON