Sidebar

29
Sab, Feb

BANTUAN W3C
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
DASAR PRIVASI
 
Privasi Anda
Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjungSekiranya anda membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat tersebut mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas dari agensi-agensi lain.
 
Maklumat Yang Dikumpul
Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui    e-mel.
Apa Yang Akan Berlaku Jika Saya Membuat Pautan Kepada Laman Web Yang Lain?
Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.
 
Pindaan Dasar
Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemaskini di halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemaskini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain.

DASAR KESELAMATAN
 
Perlindungan Data
Teknologi terkini termasuk penyulitan data adalah digunakan untuk melindungi data yang dikemukakan dan pematuhan kepada standard keselamatan yang ketat adalah terpakai untuk menghalang capaian yang tidak dibenarkan.

Keselamatan Storan
Semua storan elektronik dan penghantaran data peribadi akan dilindungi dan disimpan dengan menggunakan teknologi keselamatan yang sesuai.
Grid List

GEORGETOWN, 28 Februari – Maritim Negeri (MN) Pulau Pinang telah menganjurkan taklimat Pengendalian Ujian Saringan Air Kencing (Urin Test) yang bertempat di Tingkat 3, Ibu Pejabat Maritim Negeri Pulau Pinang semalam. Taklimat tersebut disampaikan oleh penceramah jemputan khas daripada Polis Diraja Malaysia (PDRM) Bukit Aman iaitu Deputi Superintendan Mohamed Salim bin Gulam, Ketua Unit Perundangan Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik (JSJN).

Taklimat yang dihadiri seramai 54 pegawai dan anggota MN Pulau Pinang ini adalah bertujuan untuk diberikan pendedahan berkaitan tatacara pengendalian ujian saringan urin mengikut prosedur yang betul dalam menjaga integriti barang kes dan seterusnya pendakwaan kes di mahkamah terhadap orang yang disyaki (OYDS).

Penceramah turut berkongsi pengalaman dan ilmu kepakaran berkaitan prosedur semasa, pengurusan barang kes dan siasatan ke atas OYDS di bawah Akta Dadah Berbahaya 1952.

Taklimat tersebut secara umumnya dapat mempertingkatkan tahap kompetensi dan kemahiran Pegawai dan anggota APMM dalam menjalankan tugas di lapangan.

WhatsApp Image 2020 02 28 at 10.56.31   WhatsApp Image 2020 02 28 at 10.56.32
     
     
hrmis JPA kkdnlogo KSN logo mampu MDEC MyGov SPA tourism malaysia cropped logo SPRM AMSAS
 
APLIKASI ICON    KERJAYA ICON BLUE   ONLINE SISTEM ICON    SEAHAWK ICON BLUE    VIDEO ICON   VIDEO MEDIA BLUE   VIDEO ICON