LATEST MERAH  LATEST MERAH awam  LATEST MERAH MEDIA  LATEST MERAH DIREKTORI  LATEST MERAH PENYERTAAN  logo carian tp
 

Berita Utama

GELUGOR, 10 Disember -  Kelab Kebajikan dan Sukan Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (Maritim Malaysia), Daerah Maritim 2 Pulau Pinang (DM2) telah mengadakan Kejohanan Badminton Tertutup 2015 bagi kesemua anggota DM2 di Dewan Persatuan Badminton Pulau Pinang, Gelugor, petang semalam.

 Seramai 60 peserta terdiri daripada unit pejabat, bot dan kapal DM2 Pulau Pinang terlibat dalam kejohanan ini yang dipecahkan kepada empat (4) kumpulan bertanding dalam format liga bagi merebut juara Piala Pusingan Badminton DM2 Pulau Pinang.

 Johan bagi keseluruhan pertandingan ini di menangi oleh unit Pejabat DM2 Pulau Pinang. Manakala tempat kedua dimenangi oleh Unit Bot DM2 Pulau Pinang dan tempat ke-3 dan 4 dimenangi oleh Unit Kapal KM Kimanis dan KM Burau.

 Hadiah dan piala pusingan telah disampaikan oleh Pengarah Pentadbiran dan Kewangan (PPK) DM2 Pulau Pinang, Encik Imran Afandy bin Rusli yang disaksikan oleh peserta-peserta yang terlibat.

 Dalam ucapan yang diberikan oleh PPK DM2 Pulau Pinang, Encik Imran Afandy bin Rusli, beliau mengucapkan syabas dan taniah kepada peserta-peserta yang memenagi kejohanan ini.

 Tambahanya, program sebegini dapat membina semangat berpasukan dan sekaligus memupuk budaya sihat dikalangan anggota DM2 Pulau Pinang.

1Kejohanan Tertutup badminton DM2 Pulau Pinang 09.12.15 2Kejohanan Tertutup badminton DM2 Pulau Pinang 09.12.15

Sumber:

Laskar Kelas I Maritim Mohd Zulhilmi Othman

Unit Perhubungan Awam Daerah Maritim 2 Pulau Pinang