WARGA MARITIM2  ORANG AWAM2  MEDIA2  DIREKTORI  epenyertaan new  logo carian tp
 

Berita Utama

KOTA KINABALU, 28 SEPT– Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia Wilayah Sabah dan Labuan (WILSAB) telah dikunjungi oleh Ketua Pengarah Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (APMM) YBhg Laksamana Maritim Dato' Indera Zulkifili bin Abu Bakar bersempena dengan lawatan kerja yang telah diadakan di Pejabat Daerah Maritim 15 Kota Kinabalu (DM15).

Ketibaan YBhg.Laksamana Maritim Dato' Indera Zukifili bin Abu Bakar dimulakan dengan menerima tabik hormat oleh Kawalan Suku yang diketuai oleh BM (M) Khairuddin bin Mazuki. Pengarah Maritim Wilayah Sabah dan Labuan Laksamana Muda Maritim Mohd Zubil bin Mat Som serta pegawai-pegawai kanan yang lain turut hadir bagi meraihkan kehadiran YBhg Ketua Pengarah APMM.

YBhg Ketua Pengarah APMM telah menyampaikan amanat ulung kepada semua warga WILSAB,DM15 serta SWASLA Sabah. Beliau telah memberi peringatan agar anggota APMM tidak terlibat dengan penyalahgunaan dadah,penyalahgunaan kuasa serta rasuah.Selain itu beliau mengajak semua warga agar mengamalkan gaya hidup

 

IMG 1039 IMG 1051
IMG 1066 IMG 1086

Sumber/Foto : Staf Perhubungan Awam DM15