Sidebar

27
Sel, Okt

AKTIVITI
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

2 3

 

TANJUNG MANIS, 14 September - Maritim Malaysia, Zon Maritim Tanjung Manis telah mengadakan Latihan Amali dan Pratikal melawan Kebakaran bersama pihak Bomba dan Penyelamat Malaysia (BBPM) Tanjung Manis dengan jayanya.

Latihan ini adalah amat penting dalam perkhidmatan di samping menambah serta memperbaiki ilmu pengetahuan mengenai tatacara mengosongkan bangunan dan berkumpul di tapak "Assembly Point" yang telah ditetapkan sekiranya berlakunya kebakaran sebenar.

Latihan ini juga merupakan keperluan wajib bagi keperluan Pensijilan EKSA Pejabat Zon Maritim Tanjung Manis yang bakal di hadiri oleh tim Pengauditan oleh Unit Pemodenan Tadbiran dan Perancangan Pengurusan Malaysia (MAMPU), Kuching pada 23 - 25 September 2020.

Komander Maritim Mohd Ariz bin Md Kassim, Pengarah Zon Maritim Tanjung Manis merakamkan penghargaan terima kasih di atas sokongan dan kerjasama kepada Encik Khairul Basri bin Sulaiman, Ketua Balai Bomba Tanjung Manis dan anggotanya kerana sudi meluangkan masa bersama bagi menjayakan program ini.

hrmisJPAkkdnlogo KSN logo mampu MDECMyGovSPA cropped logo SPRM AMSAS   AMSAS
 
usa coast guard logoJPAkkdnlogo     KSN   logo mampu  MyGovSPA cropped logo SPRM AMSAS   MDEC
 
APLIKASI ICON    KERJAYA ICON BLUE   ONLINE SISTEM ICON    SEAHAWK ICON BLUE    VIDEO ICON   VIDEO MEDIA BLUE   VIDEO ICON